Philips SoniCare for Kids HX6381

Philips SoniCare for Kids HX6381

Този продукт не присъства сред предлаганите от партньорите ни.
Разгледайте изброените по-долу.
Последно известна цена (21.08.2017): 123,00 лв

Още интересни продукти

Описание
  Philips Sonicare за деца – насърчава здравословното самостоятелно почистване на зъбите

Четката, която се грижи за растящата усмивка  Три забавни сменяеми предни панела
 Два режима на почистване с различна интензивност - за възраст над 4 години и за възраст над 7 години
 KidTimer: таймер отчита препоръчителното време за почистване, което се увеличава до 2 минути в продължение на 90 дни
 Kidpacer: весели звукови сигнали подсещат детето да премине към следващата зона на почистване
 Ергономична дръжка
 Акумулаторна батерия
 Напрежение: Зарядно устройство 100-240V Съдържание на комплекта  1 Четка за зъби Sonicare For Kids SC – HX6381
 1 Глава за четката за деца на 4+ години
 1 Глава за четката за деца на 7+ години
 1 Зарядно устройство с поставка за втора главаSonicare създава маховидни движения на косъмчетата на четката, за разлика от другите електрически четки, които създават кръгообразни движения на косъмчетата.
Благодарение на маховидното движение на косъмчетата, патентованата амплитуда на отклонение и брой махове в минута (31 000 маха за минута), Sonicare създава динамично активност на флуидите. Така комбинацията от паста за зъби, слюнка и мехурчета въздух може да премине през междузъбните пространства и пародонталните джобове. Тази смес е богата на кислород и когато преминава през пародонталните джобове и междузъбните простанства унищожава анаеробните бактерии (бактерии които живеят без кислород и при наличието му умират). Ето защо:          Sonicare превъзходно почиства зъбната плака, защото почиства по начин, по който обикновената четка за зъби не може.
         Sonicare намалява заболяванията на венците,   като същевременно е нежна към зъбите и венците. (Sonicare не може да нарани венците Ви, като причини кървене, дори да имате пародонтално заболяване или чувствителни зъби).
          Sonicare премахва ежедневните оцветявания по зъбите, причинени от употребата на кафе, чай и цигари. Така вашите зъби ще възвърнат естествената си белота до 28 дни.
         Отделянето на нужното внимание и грижи за Вашата уста непременно ще Ви се отплати. Това не означава, че ще кажете сбогом завинаги на Вашият стоматолог, но използването на четката за зъби Sonicare ще Ви помогне при остраняването на зъбната плака и предотвратяване развитието на гингивит и задълбочаването на парадонтит (парадонтоза).     
         Накрая Sonicare е нежен към чувствителните зъби, но e достатъчно мощен, за да премахне плаката и да избели зъбите Ви. Вие сами ще забележите разликата.          Зъбите Ви ще бъдат по-бели и гладки; 
         Венците Ви ще бъдат по-здрави и кървенето ще намалее и спре; 
         Ще се усмихвате повече и Вашите приятели ще забележат! 


Продукт известен още и като SoniCare for Kids HX 6381, SoniCareforKidsHX6381
Мнения

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^